Jag älskar detta!

IMG_1287

I går var min första gång på racingbanan Sviestad i Linköping, första gången jag tävlade och första gången jag satt i en Legendsbil. 

Jag älskar att köra bil på bana, men fram tills i går hade jag bara kört gatbilar på banor i Europa och då tillsammans med en instruktör och på olika pressjippon. Det har så klart varit askul och lärande men gett mersmak som jag inte stillat.

Teamchefen Aaron

Teamchefen Aaron

I går hyrde jag en bil av en av huvudkaraktärerna för just Legends och fick delta som förare i stället för bara teammedlem av vårt eget familjeteam. Det var så jävla kul och jag fattade bilen direkt. Växlingarna var samma som på en motorcykel vilket jag lärt mig när jag höll på att ta mc-kort. Banan var helt främmande och hade några konstiga svängar jag inte gillade men jag spättade på i den takt jag klarade av.

Framförallt så hade jag så jävla kul så jag jag gick genom dagen på endorfiner! Jag hade nämligen bara hunnit sova 3,5 h under natten då jag kom hem från Berlin den natten.

MERA MERA MERA!!!!

IMG_1306

IMG_1284

IMG_1293

IMG_1285

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida