Älskade måndag, älskade vecka

Ser fram emot veckan eftersom jag älskar hösten, nystarter och att vara egen företagare. Måndagar ger mig inte längre ångest utan glädje. Jag kämpar inte för att komma i mål varje vecka när det är helg och på två dagar klämma in vila, städa, handla och klara av allt annat. Jag lever fullt ut varje dag och jag älskar det. 

Här är en del av agendan denna vecka. Utöver detta ska jag skriva en massa artiklar till mina bloggar, förhandla ett par uppdrag som jag hoppas att jag får och testa en hel del prylar som jag måste filma, redigera och publicera.

På tre dagar ska jag klämma in:

  • Pressmöte med Plantronics
  • Lämna tillbaka Mercedes och hämta min egna bil
  • Pressmöte med Indiska
  • Pressmöte med Slottsträdgården Ulriksdal
  • Pressmöte med Logitech
  • Personligt möte på Itrim (Hälsouppföljning)
  • FuckUp Morning Stockholm Vol. XIII LÄNK
  • Dansskolan
  • Träning

I lördags fick jag hänga med min största kärlek i livet, Aaron. Min systerson som är så jävla underbar. Jag älskar honom ofantligt mycket.

IMG_1397

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida