Retroteknik

P1080575

Som den retro-älskare jag är så tycker jag inte att futuristisk teknik passar i mitt hem. Men om kan kombinera modern teknik med en retrolook så blir det ju kalas. 

På IFA i Berlin hittade jag dessa coola saker som både ser fantastiska ut men som under ytan har modern teknik. Tänk att få ha en jukebox i sitt hem! En jukebox och ett flipper är det jag helst skulle vilja få in. Måste börja kalkylera på vad det skulle kosta tror jag.

P1080574

P1080573

P1080572

 

1 kommentar

1 kommentar till Retroteknik

  1. Roseanna Dicosmo skriver:

    Thanks a lot for sharing this with all of us you really recognise what you’re
    talking about! Bookmarked. Kindly also visit my site =).

    We will have a hyperlink trade agreement among us

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *