Kära medmänniskor

Man kan tycka att det går lite väl fort men just nu är det mörkt på kvällarna. Det är regnigt och mörkt och kylan börjar göra sig påmind. Vad är det viktigaste att tänka på nu?

Ja just det, REFLEXER! Det är dags nu och vänta inte för länge. Det är en av de billigaste livförsäkringarna som finns. Om man tycker att reflexer är fula så har man inte letat tillräckligt för det finns MASSOR av fina reflexer att välja mellan. Och glöm inte bort husdjur, barnvagnar och cykeln.

Varianterna nedan kommer från märket Glimmis/Popomax och dessa finns nästa överallt, i alla typer av butiker. Som kläder, broscher, paraply eller hängande reflexer. Ni kan kolla in deras sortiment HÄR.reflex mössa brosch pippi babe barnväst ReflexParaply-Popomax reflexer-i-presentask-rod-2pack-72_440_284

 

Om man tex är ute och springer, rider eller går så kanske man inte vill ha en massa saker hängandes eller så kanske man inte har någonstans att hänga dem. Då kan man spraya reflexspray. Finns både för kläder, husdjur och metall. Du kan hitta dessa HÄR!

Spray för husdjur

Spray för husdjur

Spray för husdjur

Spray för husdjur

Spray för kläder (tvättas bort)

Spray för kläder (tvättas bort)

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida