Snooz – för dig som har svårt att sova

1

Ännu ett fantastiskt kickstarter-projekt som hjälper dem som inte kan sova ordentligt. 

Upplever du att det är svårt att somna eller att du sover oroligt och vaknar ofta? Tydligen så ska denna Snooz hjälpa dig med det. Den sänder ut vitt brus som ska ge precis rätt ljud för att du inte ska höra andra ljud som annars kanske väcker dig. Det vill säga sopbilen utanför, någon som kollar på tv och spring i trappen. Tror jag..

Den är portabel så du kan ta med den på resan, vilket är bra för hotellen är oftast inte så väl ljudisolerade. Du kan också sköta den via en app så om du kommer på att du glömt stänga av den så kan du göra det på väg till jobbet eller så.

Produkten ligger på Kickstarter och har fått in väldigt mycket pengar. Håll utkik eller beställ en nu.

snooz2

snooz3

snooz

snooz4

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *