Plugglördag

Ååå!! Jag vet! Det är hur mycket som helst att göra nu! No, So, Bild, Engelska, Hemkunskap!! Just nu är det väldigt mycket och jag hoppas verkligen att ni förstår det… När dom här proven är över så lovar jag att jag ska bli bättre på att uppdatera! Känner mig otroligt stressad i nuläget och försöker göra så mycket jag kan för att orka med och kämpa mig igenom allt som händer just nu. Men snart kommer det vara lugnare i skolan.. Har iallafall laddat upp för en rejäl plugghelg..

Det enda jag snackar om är plugg just nu men det är allt jag har i hjärnan 🙂

Kommer ändå uppdatera så mycket jag kan 😉

Mina hjälpmedel: 2 anteckningsblock, massa pennor (skopendodralet), mobilen för att söka fakta och såklart lite hjälp på traven, choklad 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *