Clara Henry och William Spetz

Hej på er!

Nu har hösten börjat dra igång för fullt och alla serier och tv:program börjar sändas. Två efterlängtade program (enligt mig) har äntligen börjat!

I veckan så satte äntligen Clara Henrys efterlängtade talkshow igång där hon bjuder in kändisar för att prata. 😉 Hennes program som sänds på kanal5play heter ”med clara henry” Hon har blandat in roliga sketcher och kommentarer i avsnitten som ni kan se på kanal5 hemsidan, alltså (här) I det första inlägget innan sommaren så bjöd hon in YOHIO och i det andra avsnittet efter sommaren så bjöd hon in den andra youtubekändisen William Spetz som jag också tänkte prata lite om 🙂

William spetz andra säsong av succéserien ”williamslista” börjar nu i höst och det första avsnittet släpps imorgon på svtplay! Han är också en väldigt framgångsrik youtuber fullproppad med humor. Hans första ”lista” släpptes förra hösten och blev väldigt omtyckt så det kommer ännu en till det här året. (Här) kan ni kolla in bakomkulissfilmerna och även första avsnittet som sänds imorgon. Förra serien handlade om att han hade en lista över allt han skulle göra sommaren 2012 och serien slutade med att han hade klarat av allt. Alla avsnitt hade roliga scener i sig och jag tvivlar inte på att den andra säsongen kommer att bli superkul!! 🙂

Clara Henry

 

William Spetz

 

1 kommentar

1 kommentar till Clara Henry och William Spetz

  1. :) skriver:

    Vilken tid börjar Williams lista 2? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *