Friidrottsdag!

Hej på er! Blir även detta ett blogginlägg mitt i natten men jaja 😉 Jag kände att jag behövde berätta för er om dagen! Har varit på friidrottsdag idag med våran skola och 4 andra skolor (vi tävlade då alltså) idag. Dock så kammade jag inte hem någon medalj själv men våran skola vann igen typ tredje året i rad nu eller vad det är. Så det var riktigt kul faktiskt. Det har varit en mysig, ganska lugn dag. Man åt lunch, tävlade i sina grenar och gick runt och pratade med andra i klassen och umgicks med människor!

Förrutom det så blev jag ju även igenkänd av ett antal personer.. Lite pinsamt men jag skrev 2 autografer, tog 1 bild och gav kramar och pratade med några som vågade komma fram. Annars så såg man ju vilka som kände igen en och vilka som inte gjorde det. Det är så roligt när man ser någon som känner igen en för man ser det så tydligt. En tjej får syn på en, kollar på en med en konstig och ovanlig blick, petar till sin kompis och nickar mot mig, nu kollar båda två och dom kollar på varandra och kan inte släppa blicken från en typ. Det är ungefär så det går till 🙂

Idag så hade jag min älskade Alexsandra till hjälp så hon fotade lite åt mig medans jag tävlade, åt osv. Så stort cred till henne! 🙂

Alla skolorna samlade på morgonen innan allt drar igång.

 

Hela friidrottshallen.

 

Hallens namn 😉

 

Jag och Ellen 🙂 (matteus är precis bakom mig och ska blåsa mig i nacken tror jag….)

 

Typ den fulaste minen som finns men den är verkligen rolig! (jag bjuder på den)

 

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Friidrottsdag!

  1. jonna skriver:

    Hej! Jag sitter på golvet typ från början på det blåa golvet, jag sitter bredvid en tjej som har ett blott linne. henen som står upp med grön tröja och svarta mjukis byxor, jag sitter ner typ 1-3 m ifrån den.
    Det var jag som gick fram till dig och sa att du hade en bra yt kanal.

  2. Claudia skriver:

    Hej, bor också i umeå. Bor du på umedalen?❤️ Snälla svara skulle vara jätte kul att veta. Och vilken skola du går i. Snälla kommentera min blogg clays.blo.gg eller kika mig clayyys. Snälla jag vill verkligen veta för vi bor i samma stad snälla kontakta mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *