Candy Crush!!

Har verkligen frossat i godis och andra onyttigheter den här helgen.. Det känns verkligen på energin, tänderna, tålamodet, måendet, tröttheten och samvetet. Får alltid så dåligt samvete när jag har tillbringat en helg med att äta godis och sitta framför datorn. Men det tror jag verkligen att man behöver efter en fullspäckad vecka i skolan, iallafall jag 😉 Har iallafall tillbringat mesta delen av dagen framför datorn och tv:n. Jag har även sovit, ätit godis och fotat lite faktiskt. Sen har jag suttit och trixat lite med bilderna osv.

Men snart börjar en en ny vecka men den kommer förhoppningsvis gå ganska fort för på fredag är det min födelsedag vilket jag längtar sjukt mycket till! 😀

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Candy Crush!!

  1. wilmizz skriver:

    Jag gör det i min egen ordning 😉

  2. Linnea skriver:

    När får vi se jackan som du köpte på stadium?<3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *