Men orka!

Är helt slut i huvudet! Har säkert tillbringat flera timmar med att ringa runt till olika affärer och bolagsgrejer för att söka efter praoplats! Inte nog med att det tog riktigt mycket tid så har jag ännu inte hittat någon praoplats. Just nu känns det ju verkligen hopplöst. Antingen så är praoplatsen upptagen, eller så måste man vara över 16, eller så måste man ha gått en utbildning om smink t.ex eller så måste man praoa minst 4 veckor för att få praoa. Det är det ena med det andra.

Men har ni något tips på nåt ställe som jag kan praoa på så vore det super för min hjärna är lite lost just nu. Jag ska försöka skaffa två praoplatser eftersom att jag ska praoa i 2 veckor och skulle då vilja ha en prao för varje vecka. Men jag får se hur det blir, har lite affärer att ringa upp senare i veckan så jag hoppas verkligen på tur! 😀

1 kommentar

1 kommentar till Men orka!

  1. Angelica skriver:

    Jag praoade i på Coop Forum här i Örebro och tyckte det var jättekul! Rekommenderar ett liknande jobb

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *