Dag 4 -Mina måsten

Jag vet inte vad den här punkten innebär så jag skriver vad jag tycker.

Mina måsten är nog:

  • Att leva livet, bara släppa loss!
  • Kunna förlåta, glömma och gå vidare.
  • Ta livet med en klackspark.
  • Fokusera på det positiva!
  • Leva i nuet, inte oroa sig över saker i framtiden.

Det är mina måsten här i livet för annars orkar man bara inte ta sig framåt. När allt är mörkt och dystert så måste man bara hålla ut och blicka framåt för efter regn kommer ALLTID sol, man vet bara inte hur länge det kommer regna. Det är även tips jag har till er kära läsare också för det här gäller ALLT! Skola, kompisar, fritid, familj osvosv. Det kommer alltid att hända jobbiga saker för någon och då måste man bara ha sådana här saker i bakhuvudet för annars orkar man inte (i allafall inte jag).

Grejen är den att jag är inte bäst själv att tänka såhär men jag gör mitt bästa för att försöka tänka så men bara så ni vet så kan det vara tufft även för mig. Det här är väldigt viktiga saker och man behöver nog bli påmind av det ibland. Ingen är perfekt! <3

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida