YOUTH!

HEEJ! 😀

Idag ska jag åka iväg till Uppsala!!!!! 😀 Är så sjukt taggad så det är inte klokt. Har längtat i flera veckor efter den här resan och nu äntligen är det dags. Jag och gänget från kyrkan ska åka från till den kristna ungdomskonferensen ”Youth” i Uppsala på kyrkan Livets Ord. Jag kommer komma hem på söndag med bilder till er och en härlig känsla i magen, såklart har jag förberett med lite tidsinställda inlägg åt er så känn ingen sorg! 😉

Packade och förberedde mig inför resan hela gårdagen så nu på morgonen ska jag göra lite småfix innan jag drar iväg med gänget.

Ni får ha ett bra höstlov! 🙂 Ciao! 😀

 

1 kommentar

1 kommentar till YOUTH!

  1. Agnes skriver:

    Jag har också varit på Youth andra år men i år så gjorde inte min kyrka nån resa dit 🙁 Men det är grymt kul där!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida