Peplum top from Gina tricot

På höstlovet så var jag och Kornelia ute och fotograferade till bloggen. Jag hade på mig min söta peplum top (äntligen vet jag vad det heter) från ginatricot med spets och urringning i ryggen. Jag är väldigt nöjd med den, alltså jag tycker jättemycket om peplumtoppar. Dom är liksom söta och snygga på samma gång, tight kring magen och överdelen och sen går det ut till en liten kjol. Supersnyggt!

Den här köpte jag på Gina tricot för 129:-

1 kommentar

1 kommentar till Peplum top from Gina tricot

  1. Hej,
    Jag hoppas att det inte gör nåt att jag lånar en av dina bilder, söker nämligen den toppen, och har klippt bort allt förutom tröjan för att lägga upp på en köp och sälj sida..
    Har inte lagt upp den ännu, tänkte kolla först så det var ok för dig att jag gjorde det? 🙂

    Ha de!
    Mvh Jessica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida