Måndag

Ny skolvecka igen… Trött som få men det ska tydligen gå ändå.

Nämen, igår spenderade jag ännu en dag tillsammans med Ellen då vi filmade hela dagen och hade superkul. Sen pluggade jag hela kvällen så jag såg aldrig något tillfälle att blogga tyvärr, men jag börjar komma ikapp. Nu har jag i alla fall videos för ett tag framåt så det är ju bra. 🙂

I skolan har det inte hänt så mycket, bara det gamla vanliga köret liksom. MEN jag har i alla fall sytt klart en tröja på slöjden som jag typ har hållit på med ett år ungefär, skitskönt att bli färdig. Ni kan få se den någon dag. 🙂 Sen har jag även pluggat en hel del med Ellen nu i eftermiddag till provet imorgon så vi får hoppas att det går bra. 🙂

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Måndag

  1. Ella skriver:

    Vart har du köpt kjolen? *-* btw, Jättefina bilder! ♥

  2. Wilma skriver:

    Var kommer tröjan ifrån?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *