Shopping

Var och shoppade igår, det blev en hel del faktiskt! Drog en stund på stan efter tandläkaren och kom hem med en kasse kläder. Tänkte att det kunde komma upp i någon video i helgen. 🙂 Vi får se hur det blir men det lutar åt det.

Alltså nu finns det inte en enda affär som inte har julkänsla. Allt är täckt i rött, glitter och musik. Dock så har jag inte så mycket julkänslor just nu men det kan ju vara för att det inte har kommit någon snö ännu…:( Det blir ingen jul utan snö, men den kommer väl såsmåningom. Den är otroligt sen det här året, konstigt! Jag menar, vi bor ju i norrland där man har snö i juni men i (snart) december vill det inte snöa. Typiskt årstider. 😉

Ska börja redigera ett projekt nu, vi ses. 🙂

 

 

Bara jag som tycker att Gina tricots påsar är otroligt stilrena och juliga? 🙂

 

1 kommentar

1 kommentar till Shopping

  1. Emma. I :) skriver:

    JAAA GÖR EN VIDEO :DD <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *