-Pantene- Heat spray and Hair masque

-Deep repair masque-

Det här är den bästa hårinpackningen jag någonsin har testat! Den luktar gott, gör håret lent, återuppbygger slitet hår och gör det mindre frissigt. Det bästa av allt var att den inte kostade mycket, typ 20 spänn för en hårinpackning på ICA. Man kan inte tro det, men billiga produkter kan också vara bra, i alla fall vissa. Tycker att det är bra att det finna andra bra alternativ som är billigare om man inte har så mycket pengar. Tyvärr så är ju inte alla billiga produkter bra så man får testa sig fram helt enkelt. Men den här kan jag klart rekommendera!

-Heat defense gloss spray-

Sen har vi ju då värmesprayen som ni också kan se på bilden. Den här vet jag inte riktigt än vad jag tycker om, har inte använt den så mycket och har inte hunnit se så mycket skillnad. Eller ska man se det? Jaja, jag vet inte men det kan ju vara bra att använda för säkerhets skull liksom. Den här kostade runt 13 kr tror jag vilket jag också tycker är ett kanonpris.

 

 

1 kommentar

1 kommentar till -Pantene- Heat spray and Hair masque

  1. lollan skriver:

    För att se om en värmeskyddspray är bra kan man sätta lite på armen och sen föna armen, och där värmeskyddsprayet är ska det bli kallt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *