Äntligen jullov!

FINALLY! Har väntat som en tok på detta! Visserligen så fick jag det i fredags men jag har haft fullt upp i helgen så jag har inte hunnit blogga. Avslutningen gick bra, replikerna kom och försvann, precis som låttexten också gjorde men allting funkade faktiskt och min röst höll även fast jag hade hur mycket hosta som helst. Jag gick upp klockan 6.00 för att fixa mig innan jag åkte iväg till kyrkan.

Det första jag gjorde när jag kom hem efter avslutningen var att lägga mig i sängen och sova. Det var så skönt att bara få ta det lugnt för en gångs skull! Lite senare på dagen så hängde jag lite med Alex och efter det så sov jag IGEN! Jag kan ju säga att jag mådde pyton hela kvällen med sjukt mycket huvudvärk och massor av illamående. Trodde verkligen inte att jag skulle kunna åka på eventet nästa dag (skriver om det sen). Men tack och lov mådde jag bättre sen. 🙂

Hoppas det inte blir för fullt upp så jag inte hinner hålla på med bloggen och youtube, men det tror jag nog. Har inte bokat upp mig så mycket! 😉

Vad ska ni hitta på under jullovet? 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.