4:e advent

Hej på er!

Idag är det fjärde advent som många av er nog vet om. Den här månaden har verkligen gått sjukt snabbt, har inte riktigt hunnit med. Men om två dagar är det julafton!! Det är också ganska sjukt eftersom att det nyss var första december liksom. 😉 Men det gör ju inget eftersom att julafton är väldigt mysig. Synd bara är att snön INTE har kommit än och det är snart julafton och allt. Jag bor i Umeå och vi brukar ha hur mycket snö som helst på julafton vilket är bra annars känns det inte på riktigt liksom. Vi brukar få snö i november eller i slutet på oktober typ. Och nu är december snart över och det är bara regn, slask och is.

Idag ska jag vara med Ellen och vi ska ge varandra lite julklappar hade vi tänkt. 🙂 Mer ska jag inte göra förutom att blogga, redigera ännu en video och chilla. Jag har ju ändå haft ganska mycket att göra i helgen. MEN, nu får ni ha en bra 4:e advent! 🙂

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida