”Haha gu vad du härmar Linn Ahlborg, kom på något eget gumman”

Sånt här kan jag flippa ur på!! Det är bara folk som inte håller på med youtube som inte fattar sådant här och kommenterar bara för att dom tror att ”nu ska jag sätta dit den här personen så alla får se att den härmar”. Jag blir skitsur när jag ser sådant här!

På min näst senaste video där jag visade hur jag tvättade mina sminkborstar så fick jag en del kommentarer om att jag härmade Linn Ahlborg, tydligen så tvättar vi ungefär likadant. Jag kan säga så här att jag visste inte ens att hon hade laddat upp en sådan här video (förens nu såklart), jag filmade min dessutom innan hon la upp sin men det är ju svårt för er att veta. Men jag tycker bara att det är skittaskigt av er att döma videoklipp på en gång och säga att man härmar och håller på för det sårar mer än vad man tror.

Dessutom så gör jag och Linn Ahlborg olika med våra videos ändå så härma kan jag garantera att jag inte gör. En annan sak är ju också att det där sättet att tvätta sina sminkborstar på är väldigt vanligt bland många så det är nog inte bara jag som har ”härmat Linn”, isånnafall om ni tycker att vi gör lika så är det väl bara bra att vi kan nå ut med tipset till så många som möjligt, eller? Blir bara så pissed of när det kommer någon liten tioåring som känner sig så himla smart för stunden och ba ”kom på något eget gmn”.

En annan sak som ni säger att jag har härmat Linn Ahlborg med är den här undertexten på videon, det som brukar stå i instruktionsboxen under videon. Jag kan säga att här var det faktiskt exakt lika men då kan jag säga igen att jag fick ett mejl av ett fan för någon månad sen, där hon gav mig tips på att ha den mallen som jag har nu. Självklart så tyckte jag att mallen var superbra så jag började använda den. Det är inte förens nu då jag faktiskt upptäckte att det var exakt samma mall som Linn Ahlborg har. Det var verkligen inte meningen men jag kan med ärlighet säga att jag inte ”snodde” den på det sättet. Jag hoppas hon inte har något emot det i alla fall, vill hon att jag ska ta bort det så får jag väl göra det då. 😉

 

Kram på er! 🙂

 

7 kommentarer

7 kommentarer till ”Haha gu vad du härmar Linn Ahlborg, kom på något eget gumman”

 1. Carola ekenborg skriver:

  Asså jag håller med dig! Det är fel av personer att döma videos efter det. De vill bara vara som DU♥ Det är därför det säger så♥ Men du ska EJ ta åt dig det du seger gumman♥

 2. Elsa skriver:

  Jag har inte sätt att du härmar henne och alla tar bort sitt smink då liksom så bara glöm som skrev så för att du är jätte söt person och är en jätte snäll person också. Hon är bara avundsjuk på dig hon som skrev så bara bry dig inte och vi fans är här för dig❤️Jag skulle också tycke det är jobbigt att nån skriver du härmar och sånt för det gör man liksom inte och så bara skriver man

 3. Elsa skriver:

  Jag har inte sätt att du härmar henne och alla tar bort sitt smink då liksom så bara glöm som skrev så för att du är jätte söt person och är en jätte snäll person också. Hon är bara avundsjuk på dig hon som skrev så bara bry dig inte och vi fans är här för dig❤️

 4. lollan skriver:

  Bra sagt:)

 5. diana skriver:

  jag såg kommentaren o blev ledsen . tjejen som skrev dt var lisa lorenz men namnet spelar ingen roll alla dina fans stöttar dig

 6. Frida skriver:

  Hej Wilma! Jag följer också dig och Linn på youtube. Ni är inte ett dugg lika heller. Det är jätte många som tvättar sina borstar på det sättet som ni gör. Ska man säga till dom att dom ska komma på något eget? Ville bara säga det. Jag blir så arg på sådant. Kör hårt och sluta aldrig för du kommer på så många idéer och jag får mycket inspiration av dig. Kram Frida

 7. Ellen Lindbladh skriver:

  Hej Wilma. Jag heter Ellen och är 15 år. När jag läste rubriken på detta inlägget så blev jag piss arg. Jag ååh nä fan vad idiotiskt. Det är vilka människor skriver något sånt? Jag följer både dig och Linn på youtube och jag ska säga dig. Att du och Linn är inte ett DUGG lika och du härmar inte ett DUGG henne. Stå på dig. Du är så bra Wilma. Du är så perfekt. Skit i alla haters. Sen kan man bli starkare av människor som är haters. Jag blev mycket starkare när en i min skola sa något om mig och att jag inte skulle göra en viss sak. Jag gjorde det än då. Så haters kan starka upp någon. Du är bra Wilma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.