♥Det är när du vågar som du kan göra vadsomhelst♥

Hej på er!

Alltså jag är så sjukt glad idag. Har gjort någonting som jag aldrig trott att jag skulle kunna göra. Dock är det lite för privat för att jag ska kunna dela med mig av det här nu på bloggen. Men det finns någonting som har väckts inuti mig som jag verkligen behöver få ur mig. Det är verkligen så viktig att våga stå för sig själv och ta det modiga steget! Det första steget mot någonting bra, någonting fint och vackert! Man kan bli så sjukt less på massor av olika saker men när man väl övervinner sig själv och sin rädsla är det som att springa på moln.

1-0 till WILMA

 

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till ♥Det är när du vågar som du kan göra vadsomhelst♥

  1. Sigrid skriver:

    Snälla säg!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *