❥AloeVera drycken❥

En dryck som har blivit ganska hajpad just nu är den nya AloeVera drycken. Jag har själv provat den fast den andra sorten som är orangefärgad, Gojibär heter smaken. När jag hör Aloevera så påminner det mig bara om ansiktskräm vilket kanske inte är så lockande att dricka precis. 😉 Men jag provade och det smakade faktiskt helt ok, inte underbart men det var inte äckligt heller. Fruktköttet i drickan var också gott så att hela drickan blev godkänd till smaken.

Dessutom hör man ju på namnet att det ska vara bra för hyn också, i alla fall vad jag har hört men det stämmer säkert eftersom att aloevera även finns som ansiktskräm. Den här drickan passar nog perfekt till mellanmålet då man fyller på med ”the good stuff” som finns i drycken. Jaa, varför är den så poppis kan man ju undra. Jag tror att det är för att många gillar det hälsosamma valet till sin aktiva träningsvardag som har blivit den nya trenden i samhället.

-Undrar om aloevera är en växt eller en krydda? Det måste ju vara en växt! Annars finns det ju google. 😉

Har ni smakat den här, vad tycker ni om den? 🙂

4 kommentarer

4 kommentarer till ❥AloeVera drycken❥

 1. tomsskobillig skriver:

  Måste ha blandat ihop det med White Guide då.
  http://www.postdesignwebtest.com

 2. Mia skriver:

  Aloe vera är jättebra för huden.

  Jag bloggar om aloe vera: http://aloeverablogg.blogg.se/

 3. sara skriver:

  Haha du vet du ingeting om aloe vera, kan iallafall börja med att säga att det är en växt!!

 4. Majs!! skriver:

  Aloe Vera är en växt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *