INGEN EUROPARESA

Snapshot_20130912_2

Jag har nämt tidigare att jag, min klass och klassen över oss ska åka iväg på en Europaresa till våren. Det hade tänkt att bli jätteroligt och jag höll på att spara som en tok för att ha pengar att handla massa roliga grejer för…  MEN i fredags fick vi beskedet att klass 8 (alltså min klass) inte skulle åka det här året utan nästa år eftersom att det inte fanns tillräckligt med pengar för att kunna genomföra resan tillsammans. Såklart blev det en gigantisk besvikelse när vi fick reda på att vi måste ställa om planerna och stanna hemma medan klass 9 får åka iväg. Så det känns jättetråkigt att vi behöver vänta ett år till, jag tycker att vi hade väntat tillräckligt länge och det finns miljontals andra anledningar till varför det ska bli tufft att inte få åka nu… 🙁

Tänk att det är pengarna som tillslut ska vara den avgörande domaren i allting. Jaja, jag ville bara meddela detta till er så ni vet varför jag inte kommer att prata om det mer förens nästa år…

wilma

2 kommentarer

2 kommentarer till INGEN EUROPARESA

  1. Tindra skriver:

    Wilma du är bäst i hela världen älskar din yt och dej så klart

  2. Jag skriver:

    Hur gick det på sminktävlingen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida