Skulle du kunna tänka dig att söka till Idol när du fyllt 16?

DSC06090

Jaa, svår fråga.

Jag älskar att sjunga, det är verkligen min passion jag har i livet. Min dröm är ju också att få slå igenom med musiken, eller snarare sången. Jag har alltid drömt om att få stå på en scen och sjunga inför ett folkhav som jag inte kan se slutet på. Jag skulle vilja få sjunga för världen och samtidigt göra bra saker och få hjälpa människor genom min sång. Jag tror verkligen på att alla människor har fått gåvor i sig som man ska göra bra saker med. Jag tror att man ska hjälpa andra människor med de gåvorna man har fått i sitt liv. Det blir ganska djupt nu, men jag har så många drömmar med mitt liv och jag vet inte vart jag ska börja. Jag är så tacksam att jag har fått mål i mitt liv, mina egna utvalda mål som jag ska nå. Jag vill verkligen lyckas med mina drömmar, jag ska.

Nåja, nu ska jag i allafall svara på frågan. Nja, jag vet inte. Man behöver ju inte vara med i Idol för att lyckas. Jag tror att om man är med i Idol så får man en ganska intensiv men kortvarig kändisskap och det är inte det jag är ute efter. Jag tror att det blir bäst om jag inte söker dit. Jag vill lyckas på andra sätt. Jag har ju faktiskt en youtubekanal som jag kan utnyttja, kolla bara på Justin Bieber. 😉

Jag älskar att skriva sådana här inlägg om mina känslor och åsikter. Den här frågan fick jag i ett inlägg på bloggen och jag tyckte att det skulle vara kul att svara långt på det. SÅ NI FÅR GÄRNA SKRIVA FLER DJUPARE FRÅGOR SOM JAG KAN SVARA PÅ I MINA INLÄGG.

wilma

7 kommentarer

7 kommentarer till Skulle du kunna tänka dig att söka till Idol när du fyllt 16?

 1. wilmizz skriver:

  Det kan jag göra! 🙂

 2. emma skriver:

  Ja gör en video om din navelpercing 🙂

 3. Anonym skriver:

  Du sjunger rätt falskt..

 4. desiree berg skriver:

  Hej wilma!
  du är min stora förebild och jag älskar allt du gör och dig jag vet inte hur mitt liv skulle se ut utan en förebild som dig sluta aldrig med det du gör för att om du gör det så rasar mitt liv ihop. och jag skulle jättegärna vilja ha ett Skype samtal med dig och du snälla snälla adda mid på Skype .
  jag heter dessie.berg .
  från en 13 årig tjej från Skåne (det ligger längst ner i sverige)

 5. Maja skriver:

  Hej Wilma!
  Kan du göra ett inlägg om din navelpiercing. Om t.ex. varför du ville ha, om du fick direkt för dina föräldrar osv. Asså såna saker hade varit SUPERDUPER roligt. kraaaaaam<3

 6. Kalle skriver:

  2 dagar kvar tills vi åker till London

  http://www.nattstad.se/Bamseee

 7. Anonym skriver:

  Hej underbara Wilma!
  Frågor:

  Har du någonting varit utomlands?
  Har du A i musik?
  Kan inte du göra flera covers på din youtubekanal?
  Är det billigt på Dollarstore?
  Hur länge sedan var det du träffade Cornelia?

  Stora kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.