”Du sjunger rätt falskt…”

DSC07908

Nu smäller jag av på riktigt! Har jag ens frågat?!

Vad är det med människor, internet och anonymitet? Den där personen hade egentligen ingen rätt att säga så till mig. Okej, nu ska jag vara ärlig. JAG SJUNGER INTE FALKST! Folk är ärliga mot mig och jag tror att jag kan höra lite toner själv. Om det nu är min cover du utgår från så rekommenderar jag INTE ljudet från kameran eller den videon faktiskt. Som sagt så känner du inte mig och vet inte hur jag sjunger live, när jag inte är lika nervös och när jag kan låten bättre osv osv osv. Det värsta av allt är att du är en liten anonym skit som tror du kan skriva vad du vill. Men NEJ! Eller joo det kan du men moget är det ju inte kan jag tala om.. Nu har jag sagt vad jag vill säga och jag tycker bara att vi ska vara snälla mot varandra, OKEJ?

Folk vet tydligen inte vad nätmobbning står för idag… -.- Hejdå, ha en bra fredaaaaaag.

(kommer säkert ta bort det här inlägget imorrn men nu är jag på ett himla pisshumör)

wilma

8 kommentarer

8 kommentarer till ”Du sjunger rätt falskt…”

 1. wilmizz skriver:

  Ger inget svar på den här kommentaren eftersom att jag ser inget utav mänsklig kompetens i denna text. Dock hänvisar jag till det allmänna svaret jag gjorde om detta ämne i ett annat inlägg, det kan vara läsvärt!

 2. wilmizz skriver:

  Tycker att du borde läsa det andra inlägget som jag gjorde om det här ämnet, kan vara läsvärt!

 3. wilmizz skriver:

  Åhh, tack! Det betyder mycket att du säger så! 😀

 4. Stina Nilsson skriver:

  Wilma du sjunger värkligen inte falskt! Sjunger ofta och jag hör att du sjunger helt rätt 🙂 ♥

 5. Olivia skriver:

  du sjunger ju falskt..

 6. Ebba skriver:

  Det är inte nätmobbning att säga att nån sjunger falskt! Däremot är det nätmobbning att kalla någon får en anonym skit! Det du!

 7. Lisa skriver:

  Jag tycker att du överdriver lite, folk får tycka vad de vill och det är absolut inte nätmobbning att säga att man tycker någon sjunger falskt! Nätmobbning är att säga någon är värdelös, ful, m.m men det finns många som tycker att du skryter om att du sjunger så bra hela tiden.. Och du kan inte ta alla toner bara så att du vet!
  Tack och hej!

 8. Izabelle skriver:

  Wilma, du sjunger som en fkn ängel och det är så rätt av dig som skrev detta inlägg. Jag tror att hen bara är avundsjuk på dig för att du kan sjunga men inte hen. Själv är jag lite avis men skulle aldrig säga att du sjöng dåligt för det. Kram från Ö-vik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.