Hemma!

DSC01315

 

 

ÄR HEMMA IGEN!

Det känns såklart både bra och dåligt med tanke på alla mina nyfunna vänner på lägret som jag har lärt känna men sedan behövt skiljas från. Men nu är jag hemma och sitter och fixar för fullt med bilderna från lägret, har så otroligt många!!!

Det kommer ta ett tag innan allt kommer upp och dessutom måste jag ju få hinna vila också! 😉 Det här är i alla fall första bilden på mina fina vänner från konfan. <3

 

wilma

 

 

3 kommentarer

3 kommentarer till Hemma!

 1. wilmizz skriver:

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja det men tyvärr så har jag ganska fullt upp just nu. Allt med flytt, plugg och moppe tar ganska mycket tid så jag måste fokusera på det i första hand. Men såklart så ska jag försöka lägga upp så mycket videos jag kan.
  Tack så jättemycket, vi ska helt klart göra mer videos nu när vi bor närmare varandra!
  Puss och kram på dig också finis!

 2. saga skriver:

  åh vad kul ni värnade ha! Kände du någon innan eller åkte du dit ensam och lärde känna alla? 🙂

 3. Anonym skriver:

  Hej Wilma! Kan inte du uppdatera youtube mycket mer? Älskar dina videos, du är sån skön människa. Skulle vara jätteroligt om du gjorde mer videos med Matteus, ni är så himla söta och man blir ju avundsjuk! Ni kan väl tex göra tags tillsammans och filma vd ni gör under en dag! Vill ha massa mer videos och vet att det inte bara är jag! Puss och kram finis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *