Hästar, ambulans och åska…

Ojojoj, vilken lång dag!

Vi har ju varit på den här bondgården i lite mer än ett dygn och det har redan hänt massor med saker. Vi har hunnit rida på hästarna två gånger och en utav dem gångerna ramlade jag nästan av, allting gick bra dock så det var ingen fara.

Men det var inte det värsta som hände idag. Min pappas flickvän ramlade faktiskt av hästen på riktigt och skadades rejält i ryggen vilket var så allvarligt att ambulansen kom. Det var världens trauma här med gråt och stress, det var inte roligt. Då fick ju jag stanna här med Axel och Felicia hela dagen vilket gick ganska bra förutom att… Det blev ett rejält oväder med åska och blixtrar. Det var ingen fara tyckte jag ända tills strömmen blixtrade till och la av…

Då fick grannen här bredvid komma och byta en propp och sen var det fixat men nog blir man lite stressad. Jaa, livet är inte alltid ljust och glatt, ibland kommer motgångar. Men man måste komma i håg att efter regn kommer sol. Det kommer lösa sig tillslut.

Det finns många som tror att mitt liv är perfekt bara för att det ser ut som det på min blogg och youtubekanal, men mitt liv är inte alls perfekt. Det händer mycket saker och vissa väljer jag att inte dela med er, men ni måste förstå att svårigheter kommer till alla människor, det är bara att inse.

 

Det var dagens lektion om livet och i morgon kommer jag att skriva mer om vad som händer här, men förutom det som har hänt så har vi det bra. 🙂

 

wilma

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *