Kära sommarlov…

49

 

…du går för fort.

Om jag ska vara helt ärlig så är det här min första lediga, hemmadag efter jag kom hem från det intensiva konfirmationslägret som varade i över tre veckor. Jaja, nu har jag tjatat färdigt om det där lägret men det är kul att ha kvar minnen (det förklarar då alla bilder på bloggen och videon på youtube).

I morgon åker jag iväg igen och denna gång blir det till ett ställe där det finns möjligheter att rida så det blir spännande. Jag kommer ta med mig datorn så att jag kan blogga där borta och lägga upp fina bilder. 🙂 Spännande!

Som ni kanske märker så har jag slutat att lägga upp mobilbilder på bloggen, nu vill jag köra på bra kvalité med fina, skarpa bilder. Det blir roligare att kolla på min blogg då.

Sen kanske ni märker att jag inte har uppdaterat så flitigt här i bloggen men allt har sin tid och så har mitt liv också. 🙂 Sorry!

 

wilma

2 kommentarer

2 kommentarer till Kära sommarlov…

  1. Alice skriver:

    För jag känner igen henne från min gammal skola sen flyttade hon till Gävle för några månader sedan

  2. Alice skriver:

    Heter hon med rött hår som syns ibland från konfalägret Emma?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *