Jag ska flytta…

DSC08700

Det har faktiskt hänt en grej under sommaren som jag inte har berättat för er. Vi har kollat på en större lägenhet eftersom att vi bor ganska trångt just nu och familjen skulle må ännu bättre om vi flyttade till något större.

Och det är faktiskt så att vi kommer att flytta till den lägenheten! 😀 Men den ligger inte långt bort från där jag bor nu, bara på andra sidan stan. Så vi kommer inte flytta långt vilket blir mycket smidigare och dessutom så vill inte jag flytta från stan heller.

Jag är jätteglad att vi flyttar eftersom att det innebär att vi kommer bo större än vad vi gör nu, vi kommer ha två badrum (det behövs mer än vad man tror), jag kommer få ett större rum och mer utrymme. Men det bästa av allt är att jag kommer bo jättenära Matteus vilket betyder sjukt mycket för mig! 😀

Jag längtar tills vi flyttar vilket kommer ske i september/oktober någon gång så det är inte så länge kvar.

Nu vet ni det i alla fall för på måndag så kommer våran lägenhet besiktas vilket också betyder att flytten snart äger rum, jag kan knappt vänta!

 

 

wilma

3 kommentarer

3 kommentarer till Jag ska flytta…

 1. wilmizz skriver:

  Jag ska flytta med mamma och nää, hennes pojkvän bor inte med oss. 🙂

 2. Camilla skriver:

  Gud vad kul!
  Ska du flytta med pappa eller mamma?
  Och förresten bor din pappas flickvän och eller din mammas pojkvän med er?
  Kram ♡☻

 3. Matilda skriver:

  Ååå vad kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *