Fortsätt kommentera!

Untitled

Fortsätt att kommentera för jag blir verkligen jätteglad när ni tycker till. Det är kul att blogga men det blir ju såklart ännu roligare när man får respons på det man gör. Tycker ni att inläggen jag gör är roliga eller behöver jag göra, prata eller visa mer av något annat som ni vill läsa här på bloggen?

Ni har alltid chansen att tycka till för att bloggen ska bli roligare att läsa för er. Sen känns det ju alltid kul att se om det är någon som läser det jag skriver. Även om jag kan se statistiken så är det ju kul med lite åsikter från er, jag saknar dom.

Ni har ju tyckt att jag var extremt dålig på att svara på era kommentarer förut, men jag har steppat upp mig och nu svarar jag på alla kommentarer jag får, alla. Så ni kommer få svar ifall ni undrar eller vill något.

Men ha en bra söndag i allafall. 🙂 Gör min dag genom att skriva en kommentar här under. 😉

 

IMG_7971.JPG

14 kommentarer

14 kommentarer till Fortsätt kommentera!

 1. www skriver:

  Have you ever considered publishing an e-book or guest authoring
  on other blogs? I have a blog based on the same information you discuss
  and would really like to have you share some stories/information. I know my subscribers would value
  your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 2. strona, skriver:

  That is really fascinating, You’re an excessively skilled blogger.
  I have joined your feed and sit up for seeking extra of your wonderful post.
  Additionally, I’ve shared your website in my social networks

 3. wilmizz skriver:

  Hej!
  Men tack så jättemycket Tove, så himla snällt skrivet av dig! 😀
  Ja, men absolut. 🙂 Det ska det bli mer av både på bloggen och youtube.
  Men åh vad snäll du är, tack! 😀
  Hejdå!

 4. Tove skriver:

  Hej! Tycker du är helt underbar och älskar att både kolla på din youtube och din blogg! <3 Jag tycker du är jätte bra och jätte duktig på att skriva och locka till att man vill läsa. Jätte bra videos och alltid ha bra idéer! 🙂 Det som skulle vara kul är lite mer vardagligt om du förstår vad jag menar :') Nej men lite vloggar och typ lite rutiner och så 🙂 Men det är inget måste fortsätt bara annars som du gör för du är bäst!
  Hejdå! 🙂 <3

 5. wilmizz skriver:

  Ja, men vad kul! Vi ska absolut göra det! 😀

 6. jonna skriver:

  Hej! Jätte bra blogg och yt ska jag börja med att säga! Men nått som jag saknar är en boyfriend tag med dig och matteus. Även nån frågestund med han, så vi får ställa frågor och ni svara! Vore skit kul!

 7. wilmizz skriver:

  Okej, men det är ju jättebra att du sa det! Ska absolut korta ner dem för jag förstår vad du menar. 🙂

 8. Sofia skriver:

  Hej! Wilma! Du har jätteintressanta inlägg o.s.v men det skulle bli lite bättre om du kunde korta ner inläggen,jag vet att det kan vara svårt. Men det blir roligare att läsa(bara ett litet tips) Din blogg är jättebra 😉
  Kram ♥

 9. wilmizz skriver:

  Åh, vad roligt att du vill ha sådant! 😀 Det ska det absolut bli mer av. Kram på dig. 🙂

 10. Elle skriver:

  Det skulle vara kul om du kunde göra lite fler inlägg om dig och matteus, ni är så gulliga tsm 🙂 <3 kram på dig

 11. wilmizz skriver:

  Ojdå, jag måste ha misssat det totalt. Men nu har jag sett det och kommer absolut att fixa sådana inlägg. 🙂

 12. wilmizz skriver:

  Absolut, bra förslag på idéer! 🙂

 13. Maja skriver:

  Ställt den här frågan förut men aldrig fått svar, kan du göra inlägg om ditt moppekort och hur det gick till, om din navelpiercing och börja lägga upp månadens haular?

 14. ida skriver:

  Kan du inte berätta lite om pubertet, och allt som hör till det? Nästan alla dina läsare/tittare vill säkert höra om det, och trots att jag själv gått igenom det (Fått min mens o.s.v) så vill jag gärna höra dina åsikter om det! Du är bäst, kram ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *