So lovely

DSC01809 DSC01805 DSC01763 DSC01758

Jag och Bebban har haft så himla kul!

I måndags så var vi på stan hela dagen och shoppade, kikade runt på massa grejer, pratade och fikade på Wayne’s, såklart. 😉 Jag köpte en lila topp från Bik bok som jag kommer ha med mig nu på Youth och Bebban köpte två sjukt fina linnen, också från Bik bok, ifall ni undrade. 😉

Kvällen och natten tillbringades sedan hemma hos Bebban med kakor, choklad och youtube. Natthumorn var på topp och vi skrattade huuur mycket som helst. Jag säger bara R.I.P till hennes sovande familj, ooopsiiii. 😉

Idag har jag packat väskan och städat rummet så nu är jag redo för att resa bort. Jag åker ju faktiskt idag, klockan är 00:58, nä nu måste jag sova.

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *