White skirt

DSC09691 DSC09688Skirt from Gina Tricot // Top from H&M //

Hej på er.

Fick bara lust att visa er en utav mina favoritoutfits ifrån i somras. Det här var verkligen en favorit och det bästa av allt är att outfiten var billig att skaffa. Kjolen kostade runt en hundring och toppen kostade runt en femtio-lapp. Det är inte illa för att få en skitsnygg outfit. Ibland så behöver kläderna inte kosta multum och vara från värsta supermärket för att vara snygga. För att ”ickemärkeskläder” kan också vara riktigt fina och bra. Det är liksom det jag utgår ifrån när jag köper kläder. 🙂

 

 

IMG_7971.JPG

 

1 kommentar

1 kommentar till White skirt

  1. tomsskobillig skriver:

    Trött som fan är jag också så det blir nog en tidig kväll, d.v.s. runt två. Man ska utnyttja sitt höstlov. Ha det så bra alla!toms shoes online shop

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *