Tofflor

PiMonkey CollageSlippers from Coop //

 

AHH! Jag dör av stress… Har fullt upp hela tiden så att jag knappt hinner blogga över huvud taget. Det var flera dagar sedan sist och det beror till stor del på skolan… suck. Varför kan aldrig detta ta slut? Jag längtar tills skolan är över, verkligen.

I helgen har jag investerat i ett par nya, rosa tofflor som jag faktiskt köpte på Coop för 49:- Så himla värt köp! Jag älskar dessa, så sjukt mjuka och sköna. Mina fötter svettas i dom här, men det är ju precis vad jag vill också. 😉

Rekommenderar att köpa någon form av varm och användbar färgklick som kan ljusa upp din vardag lite grann, dom här gör mig alltid lika glada, skojar inte.

Nu ska jag återgå till plugget, vi hörs! 🙂

 

 

IMG_7971.JPG

 

4 kommentarer

4 kommentarer till Tofflor

 1. wilmizz skriver:

  Taack. 🙂 Jaa, men exakt? Tack så sjukt mycket! 😀

 2. wilmizz skriver:

  Hihi, resultatet är ute på min blogg nu. 🙂

 3. Moooo skriver:

  Neeej vad söta!! Känner dsm med skolan, när ska det ta slut? Lycka till o plugga <3

 4. elvira skriver:

  HEJ WILMA! Förlåt om jag stör mitt i plugget men vad hände med giveawayen? är så spänd på resultatet kram och godnat♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *