Årsresumé

Hela året började med att jag piercade naveln om jag ska vara ärlig. Det kanske inte är världens största grej men för mig så var det ganska stort och jag har varit sååå nöjd med den ända sen jag tog den. 🙂 Den har glittrat såå fint på magen och har helt klart piffat upp mina sommaroutfits, ingen tvekan. 😉 PicMonkey Collage   I februari månad så hände nog det bästa som hänt mig under det här året, jag lärde känna min allra bästa vän Deborah. Så sjukt att just hon började i min klass och jag är sååå lycklig för det. Hon har verkligen varit min pelare det här året och det bästa som har hänt mig den senaste tiden. Hon kom in som en blixt och förändrade mitt liv totalt. En underbar person som inspirerar mig dag efter dag. Jaa, vi har inte ens känt varandra ett år och vi har redan upplevt såå mycket tillsammans. Vad skulle jag vara utan henne?   I April så hände också en utav årets mest minnesvärda höjdpunkter, jag och Matteus åkte iväg på värsta Stockholmsresan tillsammans för första gången och hängde där några dagar. Dessutom gick vi ju på årets youtube-event vilket var Guldtuben. Det var såå stort och såå häftigt och det var verkligen helt sjuuuukt roligt och spännande. Jag vill göra det igen! PicMonkey Collage PicMonkey Collage Under majmånad så började en riktig värmebölja och det var riktigt, riktigt varmt ute. Vädret och humöret var på topp under den här månaden och jag mådde hur bra som helst. Dessutom så drog jag och Bebban iväg på en sjukt rolig Stockholmsresa tillsammans som tråkigt nog bara var över en natt men alltså oj vad roligt vi hade det under dem där 24 timmarna. Dessutom så var resan HELT gratis eftersom att jag skulle åka ner till Stockholm för att filma med splaystyle så det gjorde ju inte saken sämre. 😀 PicMonkey Collage Förutom att det blev sommarlov i Juni så hann jag även med att åka till Stockholm ännu en gång tillsammans med Matteus, Julanda och några från kyrkan. Det var en jätterolig resa och jag mådde så braaaa den månaden över huvudtaget eftersom att jag fick åka iväg på konfaläger som varade i ca tre veckor, enda in i Juli. Det var en stor händelse i mitt liv och jag fick uppleva massor av roliga saker samt att jag lärde känna sååå fina människor där borta. Mina närmaste vänner som jag har kvar efter lägret är helt klart Moa och Elvira, två av de finaste personerna jag känner. Den månaden var verkligen toppen! 😀 PicMonkey CollagePicMonkey Collage   I juli så kom jag hem från konfirmationslägret och åkte sedan iväg till Stockholm igen fast denna gång tillsammans med resten av familjen för att träffa mormor, ta det lugnt och åka på Gröna Lund. Det var verkligen en mysig familjeresa och jag mådde toppen! 🙂 PicMonkey Collage I augusti så åkte jag iväg till Stockholm IGEN tillsammans med Bebban och vi var borta några dagar och hade verkligen så sjuuukt roligt. Det var verkligen de bästa dagarna på sommarlovet för att liksom wooow. Vi hann uppleva såå mycket och lärde verkligen känna varandra på djupet… Alltså wow, jag gråter av glädje, resan var så fantastisk att jag inte ens kan skriva det med ord. 🙂 Sen började jag plugga moppe och helt plötsligt gick jag i 9:an. PicMonkey Collage I september så flyttade jag helt plötsligt och det var extremt energikrävande men såå awesome och jag är så nöjd att vi gjorde det. Jag trivs mycket bättre på det här stället än vad jag gjorde på förra och jag bor jättenära Matteus så vi har fått en ännu bättre relation än förut och det känns som att nästan ALLT har blivit MYCKET bättre efter att vi gjorde det. 🙂 PicMonkey Collage I oktober så fyllde jag äntligen 15 vilket betydde moppe och körkort för min del. Det var sååå häftigt att jag faktiskt kunde uppfylla min dröm att skaffa en moppe. Jag klarade provet och köpte en underbart vacker moppe och jag kände mig friare än någonsin, det var verkligen ett stort steg för mig. Dessutom så firade mina fina kompisar Elvira och Moa mig på födelsedagen genom att anordna en överasskningsfest för mig. Det var så fint och jag har aldrig haft en bättre födelsedag än den dagen och det var verkligen helt underbart. Jaa, jag börjar gråta nu för att det var så fint gjort utav dem och jag älskar dem. 🙂 Dessutom så firade jag och Matteus 3 år tillsammans, vilket var helt sjukt. Jag kan inte fatta att vi faktiskt har varit tillsammans så här länge, dom här tre åren har gått så galet fort och jag är så glad för att jag har honom i mitt liv. 😀 PicMonkey Collage3-år-755x682 I november så åkte jag, Matteus, Jonathan och Alexandra iväg till Uppsala tillsammans med kyrkan för att vara med på den kristna ungdomskonferensen, YOUTH. Det var såå kul och vi var borta några dagar och bara levde livet. Jag och Alexandra kom ganska när varandra under dem dagarna och det var roligt att få umgås och lära känna henne ännu mer. 🙂 Dessutom så fick jag umgås tillsammans med min fina kusin Marika då jag fick praoa i en vecka på hennes jobb. Det är jag så glad att jag fick göra. PicMonkey Collage   Jag har verkligen haft ett fantastiskt 2014 och jag är så glad att jag har fått uppleva allt det jag har gjort. Nu hoppas jag att 2015 blir ännu bättre och jag ser verkligen fram emot allt nytt som kan hända. Man vet aldrig vilken vändning livet kan få på bara ett år, en månad, en vecka eller en dag. Det är det som är så spännande med livet. Tack för att ni har följt min blogg och min youtube det här året, det har varit jättekul! 😀

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Årsresumé

  1. Sara skriver:

    Kul att se att det finns kristna bloggare här på Improveme. Starkt av dig att stå upp för din tro!

  2. Jojjo skriver:

    Vart tog du piercingen i januari? Jag bor också i Umeå & ska ta navelpiercing snart, men vet ej vart 🙁 Och sen en till fråga, hur lång tid tog det att läka? Skulle bli sjukt tacksam för svar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *