Dags för filmning

DSC02318

Nu är det dags för min och Bebbans efterlängtade filmning. Jag har sett fram emot detta så himla mycket eftersom att jag känner på mig att detta kommer bli något bra!

På tal om Bebban så var det faktiskt snart ett år sen som hon började i min klass och vi blev bästa vänner. Jag kan inte fatta att det inte ens har gått ett år än. Vi har redan hunnit med så mycket och upplevt så mycket tillsammans! Jag älskar det, hon har betytt massor för mig det här senaste året och gjort mitt liv så mycket bättre. Jag hoppas att hon vill fortsätta förgylla mitt liv och vara min bästis i många år framöver, jag behöver henne i mitt liv. 😀

 

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida