Jag dansar fram en haul

Hej på er! Just nu så ligger en haul med saker från dresslink.com uppe på min youtubekanal. Jag tror att ni kommer tycka om den.

På tal om dresslink.com så såg jag att jag hade fått en kommentar här på bloggen angående dresslink och hur det funkar osv. Därför tycker jag att alla som har en fråga angående dresslink ska kommentera det här nedanför så svarar jag på frågorna i ett annat inlägg. 🙂

Kramis!

 

IMG_7971.JPG

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Jag dansar fram en haul

  1. Lydia skriver:

    Behöver du betala någon tull?:)

  2. Elin skriver:

    Har dina saker någon gång fastnat i tullen och du har fått betala för det, hur mycket?
    Tar det lång tid för sakerna att komma?
    Är det frakt och isåfall hur mycket?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.