”On wednesdays we wear pink”

IMG_9253

Alltså jag var bara tvungen. Idag har jag haft på mig denna otroligt söta, rosa tröja och det fick mig att tänka på citatet som står i rubriken. 😉 Dock så är fotot taget på julafton varav julgranen i bakgrunden, men julafton var på en onsdag så det stämde ändå.

Idag har jag och Bebban varit ute och filmat och det var så otroligt kallt ute. Jag hade endast på mig en tunn skinnjacka över min T-shirt som jag hade på mig. Men tillslut blev vi färdiga och ni kommer att få se en sneak peak av filmningen lite senare, alltså innan det blir en video på youtuuuube. 😀

Nu ska jag gå och fortsätta värma mig (jag har nästan fått tillbaka värmen nu) innan jag går och lägger mig. I morgon ska jag åka iväg på konsert med Ellen så jag måste ju vara vaken i alla fall. 🙂

Hoppas ni har haft en mysig onsdag, kramiiis.

 

IMG_7971.JPG

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida