Ta det lugnt Wilma!

DSC03102

Hej på er!

Pust! Jag har hållit på och greja med massa plugg och andra saker hela eftermiddagen. Även fast det är helg så kan jag inte slappna av, det går inte. Jag har ingen ”ta det lugnt Wilma”-knapp även fast jag önskar det vissa dagar. Jag stressar upp mig själv till 100% fast det enda jag vill är att ta det lugnt…

Nu hoppas jag att jag kan få mig en godnattssömn och att jag hinner ta mig iväg till gymmet i morgon. Jag måste få ett litet break från stressen någon timme iaf. Sedan är det full rulle igen och mycket mer som ska göras.

Ha en trevlig helg, gör inte som jag, ta det lugnt istället! 😀

 

 

IMG_7971.JPG

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Ta det lugnt Wilma!

  1. Klara skriver:

    Försök hitta ett bättre sätt som fungerar för dig så att du slipper stressa, och istället kan plugga och greja med annat på ett lugnt sätt. Alla måste hitta sitt egna sätt att vara organiserad osv. försök hitta ditt. 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *