Våt som en katt har fått ett ansikte ;)

IMG_3487.JPG

IMG_3489.JPG

IMG_3491.JPG

1 kommentar

Triss i middagsvila….

Jobbade hemifrån och noterade tystnaden. Förklaringen kommer här ….;)

IMG_3483.JPG

0 kommentarer

En god kväll….

Det är fullfart med jobb nu när våran nya kampanj med DOGBag har dragit igång, kolla gärna tidigare inlägg och tadel av detta roliga erbjudande.
Veckans andra dag innebar även en tur till gymmet där Ett pass Bodypump gick av stapeln, skönt att få jobba med kroppen igen( efter en helg i Barcelona;). Var verkligen så lite taggad för träning men masade mig ändå iväg….. Väl där kändes det såå bra och jag blev full av energi

0 kommentarer

En trevlig gåva på köpet….

Då har vi ÄNTLIGEN öppnat upp portarna för DOGBag kampanjen 2014.
För andra året i rad samarbetar DOGBag med Arkenzoo och Djurmagazinet och vid ett valfritt köp på 250kr så får du denna fina väska med roligt innehåll på köpet. Kika in på www.dogbag.se för att läsa mer och se väskans innehåll.
Vi kommer inom kort även att sätta upp en instagram tävling, så Du som är lite flitig kan vinna fina hundprodukter.
Ta redan nu en bild på din hund och din DOGBag och instagramma den med hashtag #dogbagwithfamily #arkenzoo och #djurmagazinet
I slutet på varje månad drar vi 10 st vinnare :)
Vi hörs!

IMG_3466.JPG

IMG_3467.JPG

0 kommentarer

Tjej Weekend i Barcelona….

Med sikte på Barcelona så åkte jag i Torsdags mot Arlanda flygplats. Gillar känslan som infinner sig när man är påväg mot nya äventyr och även om jag reser själv från Stockholm så tycker jag att det är så mysigt. Denna årliga tjejresa är något som vi alla längtar extra mycket efter…..Att bara få umgås och strosa runt är så härligt! För mig var det första gången i Barcelona och jag kommer absolut att åka tillbaka. Vi hade i år hyrt oss en stor fin lägenhet istället för att bo på hotell som vi brukar och alternativet lägenhet var en riktigt höjdare. Bodde precis i början på Ramblas (Gå gatan) och hade allt vi behövde utanför husknuten….. Vi shoppade, strosade på marknaden, lunchade i de gamla gränderna och på beachen, solande på stranden , lyxade oss på läckra takterasser, njöt av tapas på fyrstjärniga restauranger och testade nattklubb. Sedan blev de tjejsnack i vårt kök framåt småtimmarna…..Precis som det skall vara!! Vi har onekligen mycket att prata om och tid att ta igen då vi inte ses så ofta :) En favorit hos mig blev nog faktiskt den stora marknaden, så mycket härliga stånd med kött, frukt, choklad och alla dessa människor från olika delar av världen :) Jodå, tillbaka till Barcelona blir det allt och då skall jag nog försöka komma mig iväg på lite andra sevärdheter, som vi inte hann med denna gången:) IMG_3215.JPG IMG_3217.JPG IMG_3269.JPG IMG_3277.JPG IMG_3272.JPG IMG_3265.JPG   IMG_3280.JPG IMG_3275.JPG IMG_3288.JPG</a IMG_3305.JPG IMG_3297.JPG IMG_3304.JPG IMG_3302.JPG IMG_3310.JPG IMG_3318.JPG IMG_3326.JPG IMG_3309.JPG IMG_3327.JPG IMG_3332.JPG IMG_3350.JPG IMG_3359.JPG IMG_3380.JPG IMG_3384.JPG IMG_3389.JPG IMG_3395.JPG IMG_3386.JPG IMG_3387.JPG IMG_3402.JPG IMG_3399.JPG IMG_3404.JPG IMG_3425.JPG IMG_3429.JPG   IMG_3431.JPG IMG_3434.JPG IMG_3436.JPG IMG_3438.JPG IMG_3455.JPG IMG_3439.JPG IMG_3448.JPG   IMG_3440.JPG   Ja det vilar verkligen inga ledsamheter i detta sköna sällskap! Skratten avlöser varandra och vi har det sååå kul ihop…. Att säga farväl efter våran helg kändes svårt( som det alltid gör) och redan nu längtar jag tills vi ses igen. Tack goa härliga vänner för en fantastisk helg :) Love you

0 kommentarer

Kvällslöpning

IMG_3179.JPG

IMG_3181.JPG

IMG_3185.JPG

1 kommentar

Usch, jag verkligen ogillar denna plats..

IMG_3212.JPG

IMG_3213.JPG

0 kommentarer

Usch, jag verkligen ogillar denna plats..

IMG_3212.JPG

IMG_3213.JPG

0 kommentarer

Resultat check hos DR Calle

Hej kära vän,
Nu skall jag berätta hur det gick på mitt återbesök hos doktor Calle .
Du som följer mig här på bloggen såg säkert mitt inlägg i slutet på förra vecka, då jag varit på besök hos Dr Carl Westerby som är Spec allmänmedicin och estetisk medicin. Jag sökte Calle (som jag kallar honom) i ärendet av dels mitt super jobbiga ögoneksem, jätte torra hy samt att jag ville ha lite filler i mina läppar.
Vad gäller min torra hy och mina stackars ögon så rekommenderade Calle en Glycopeel 20% och “Dermapen” som är en ny avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Dermapen rekommenderas även för behandling av :
-Åldrad och spänstfattig hud
-Fina linjer och rynkor, inkl runt mun och ögon
-Huduppstramning och föryngring
-Stora porer
-Milier o pormaskar
-Pigmenteringar
-Ärr
-Bristningar

Läs gärna mitt tidigare inlägg( “Skall man bli fin får man lida pin” ), där fler bilder och info om metoden finns.

Det är alltså fem dagar sedan jag fick Glyopeel 20% ( en slags djupgående peeling) och Dermapen behandlingen. Här nedan ser du Före och Efter bild (Obs, utan filter).
Alltså, vilken förändring på bara 5 dagar!!! Helt galet!
Mitt ansikte fick även en rejäl dos av vitaminer i samband med behandlingen och visst ger det redan vid första behandlingen ett synbart resultat, jag är så nöjd och förvånad då jag inte trodde att effekten skulle bli så påtaglig :)
Jag kommer att göra minst två liknande behandlingar till, med tre veckors mellanrum och skall givetvis ge dig före och efter bild även efter mina andra behandlingar.
Jag är övertygad om att om jag lyckas få ordning på min torra hy så kommer nog även mina torra ögon att påverkas och utöver det så har jag börjat använda andra hudvårdsprodukter samt stoppa i mig extra vitaminer och omega3. Mitt eksem problem inträffar bara på höst och vinter och har varit ett problem i många år nu, så uppenbarligen behöver jag lite extra vård och omsorg när mörkret och vintern kommer.
Tack Calle, mitt fejs känns kanon :)

IMG_3206.JPG

Och så var det ju min läppar också, Ja herregud vad jag håller på tänker du säkert ? Men det är ju idag faktiskt möjligt att med små medel fixa det som stör, så varför inte ?
Nu tillhör jag inte dom som vill att behandlingar skall se onaturliga ut och heller inte synas uppenbart, så jag är extremt försiktig med vad jag gör. I mina läppar använder vi en mild fin filler som heter Teosyal Redensity2. Den ger en otroligt mjuk och fin känsla och kan även användas vid behandling av linjer och rynkor. Hållbarhet ca 10-12 månader. Läs mer om Teosyal HÄR
I ovan för och efter bild kan Du se hur ytterst lite jag egentligen har gjort, samtidigt som man tydligt kan se att läpparna i bild två fått mycket mer fyllighet.
Nyfiken på någon av dessa behandlingar ? Kontakta Calle HÄR
IMG_3113.JPG

Vi hörs!
Tanja

1 kommentar

Lunch time;)

IMG_3168.JPG

0 kommentarer