Hur vaknar man Och min tighta rumpa. 

Vad ska man tänka på för att vakna? 

En enkel förbannad regel är att ställa klockan lch bara gå upp!  En annan efter det är att sätta på kaffe bryggaren snabbt! Ta ett glad vatten sen fixa sig!  Under tiden du duschar hinner kaffet brygga klart och är det bara smita iväg. 

Min morgon…. Ok jag flyger upp alltid men denna morgon sa en annan sak.  Orkade inte ens titta på mobilen men det slog mig fort innan jag somnade om att jag måste upp. Rusade ner tog en dusch men hann sätta på kaffet innan. Somnade nästan stående i duschen kan jag love er.  Varför så seg tro?  Jo vi har röjt och städat det två senaste dagarna och mäklaren samt fotografen va imponerade av hur vi fixat hemma.  Vi har oftast det enkelt hemma men visst ligger det kläder huller om buller men va faan lite oreda ska det va ibland. 

Min dusch tog ut på tiden och det va rusa till bilen och insåg att Jag glömde mitt skärp hemma:). Kör lite mer stilrent idag på jobbet så röven syns extra i mina tightare brallor jag måste ha efter då vi ska på studentmottagning för min sambos syster och döttrarnas favorit moster Charlotte.   Kör snyggare skor på jobbet idag från Rockport ihop med ett par snygga svarta Elvine brallor från Theindustry.  Svårt ta selfie bild utan selfiestick och ingen Kolega finns till hans heller tyvärr för att hjälpa.    

Kaffet är iaf med och rekordsnabbt var jag i tid på jobbet som vanligt 🙂  

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *