On the nose och öl till hunden

Tanja Fylking bjöd mig på ett super mysigt event med On the Nose som lät oss smaka deras vin. 

Som ni redan kanske har läst gled jag in som förortshusse till Strandbrygganseaclub eftersom min son peppa mig ta av skjortan och köra enkelt T-shirt då jag skulle på ett hundevent. Sådan hund sådan husse och Lilly skötte sig galant!  Första gången jag tog med henne på en tillställning i utemiljö och jag är en stolt husse till denna underbara tik vi älskar.  Det började med pressbilder där hon skulle stå på ett bord och visst det gick bra ända tills hon fick nos efter godis och pang så flög hon iväg som en raket med nosen i spetsen efter nam nam. 

Möttes av en alltid skinande Tanja och hennes underbart sköna man Gert Fylking.  Jag kom ensam tyvärr då de jag hade bjudit med glömde säga att de inte kunde gå förän sista timmen innan fast jag då avsagt andra och på en timme innan jagade jag folk men lyckades inte fixa det. Hur som helst så träffade jag min fd Bloggkolega på Finest nämligen Jacke Ferm med hennes fästman och det uppskattade jag mycket! Från att bara följa varandras sociala medier till att personligen hälsa är annat 🙂 

Solen stekte underbart och ölen stöd på varje bord och såg läskade gott ut…. Men inte för oss utan för hundarna!  Lilly älskade hundölen från #vitakraft som även innehåller köttbuljong och självklart alkoholfri!  Det blev dentalstiks och annat tilltugg för hundarna denna mysig kväll i hundarnas fotspår.  

#Orijen och #Acana hade till min tur ett litet bord där jag blev bjuden på en säck mat åt Sudden hemma som är super känslig mot allt med röda tassar och geggiga öron och ska nu testa ett foder från #acana med lam och äpple som jag tackar varmt för. 

Blyga jag ensam bland alla jag inte känner satte mog senare ner med en mycket trevlig Annika Ljungberg Med hennes sällskap och vi fastnade direkt i att babbla på om allt från hund till bloggande men roligast av allt, vi ska bli grannar när vi flyttar till nya huset. Blir till att ta lite hundpromenader då alla gånger.  Diskutera även det vi gått igenom och varför vi bloggar, så mycket hälsa kom på tapeten. 

Pressbilder kommer. 

Tänk vad kul att gå på event för hundar på ett sånt mysigt ställe med sin fyrbenta vän och träffa andra hundägare. Blev öven överraskar glad att träffa Malin som fotografera mig i Hänt Repotaget om mig som fanns i butik för ett par veckor sedan. Vi försökte ta lite bilder på mig och Lilly men hon hade fullt upp med att lukta efter godis som det fanns i överflöd med:) 

   

                 

  
Ett måste i sommar #onthenose Rolig skön bag in Box som sticker ut. 

Hundarn blev väldigt glada över doggybagen och även jag så klart!  

2 kommentarer

2 kommentarer till On the nose och öl till hunden

  1. Therése skriver:

    Hej!

    Världen är bra liten… Din nya granne, Annika, har varit tillsammans med Puttes pappa Åke och vet mycket väl vem Putte är… Eller vem han var! 😉 Kram Therése

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *