Dagen efter studenten

Hur va det nu att vakna upp dagen efter studenten? 

Helt ärligt vet jag inte hur det va eftersom jag hoppade av året innan tyvärr och jag har aldrig åkt ett student flak ens.  Tänkt åka med flera gånger,  hade fel kläder på mig då min lillebror en gång i tiden tog studenten ute på kvarnholmen, en dag som solen stekte deluxe!  Tänkte styrde e lugnt för det kommer mer chanser men Nu skulle jag bara bli en gammal studenflakspolis som skulle stå vakt och ha koll på alla vilda firande med mitt gråa hår:) 

Igår firade vi älskade Charlotte som grät av lycka om vart annat men som också var städat salongsglad.  Massor av mat fanns det och pannacottan han Jag sno en innan allt började så klart!   All glada och familjen från Falsterbo hade bilat hela vägen upp för Charlottes ära. 

Alla glada och små flickorna dansade och busade hela dagen och självklart hjälpte dom till att öppna alla paketen, precis som på julafton för dom.  Glädjetårar och lättnad för en grymt fin stark tjej som kommer gå långt under vuxna livet s gång! Drömmar ska uppfyllas och levas ut och chanser med möjligheter ska tas.  Många nitar i arbetslivet är bara ta som lärdom och vägen till framgång är upp till vad du vill i livet älskade Charlotte våran bästa syster och moster.  Tänkt att när jag träffade dig va du bara en liten flicka på ca 8 år och idag en driven ung kvinna med hjärta av guld.  Är stolt över dig Challe! Saga och Novalies moster dom älskar och ser upp till. 

Ser nu på första morgontåget en å annan som firat natten lång och jag är inte avis på deras baksmälla haha 🙂 

   

           

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *