Varför en agentur 

blir så less och förbannad rent av! 

Fick ett mail om att vara modell nu på måndag på kort varsel, tar ledigt fixar och fick även veta mitt arvode.   Dom som kontaktade mig va glada att jag kunde ställa upp… 

Tyvärr blev det inte du… Ok va det en uttagning? För det skrev ingen i mailet utan det va skrivet exat att det var klart. Jag är för ung! Ok 33 år 3 barn med gråa hår. Ifråga satte detta och den som blir lidande är jag och det jag undrar är varför dom inte kollade av med kunden först innan de snackar som att allt är klart med mig.  Känner mig lurad som fasen och torskar nu en arbetsdag åt helvete.   Tack den fastighetsbyrån som lurade mig! 

Skaffat en agentur istället för köra själv snart! Den enda som förlorar är jag själv utan. 

  


3 kommentarer

3 kommentarer till Varför en agentur 

  1. Det är ju tyvärr så, sen har ju de med agentur sin baksida med. Men kör hårt o prova dig fram! All lycka

  2. John Valencia skriver:

    Usch vad tråkigt. Jag jobbar som agent så jag vet hur viktigt det är att säkerställa att kunden verkligen bokar och inte bara ställer förutsättningslösa frågor. Jäkligt dålig stil!

    • adhdpappan skriver:

      Hej! ja det var riktigt tråkigt då det va som klart jag tog ledigt de gav min info om lönen men skulle återkomma med tiderna, sen bara poff nej kunden tyckte…. på kort varsel kontaktade dom mig och sen sa dom att det kommer mer jobb som ursäkt men det är nog bara snack. vill egentlige ha betalt för de två dagar jag tagit ledig från arbetet. mvh Jimmy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *