Zara Larsson dubbelmoral

Tjejer är 17 år har dubbelmoral skriker folk.

Ja hon är 17 år och framgångsrik, samt duktigt på det hon gör vilket sticker i ögonen på folk i landet messmör.  Tänk en tjej som spottar hits med en röst deluxe som även kan skriva Och debattera samt stå upp för det hon kämpar för.  Zara Larsson Skapar rubriker för hon kan det och media älskar henne samt hennes haters och beundrare.  Skrollar genom fb och finner bilden som sprids där folk rasar i ilska och gapar dubbelmoral. 

Ok ser ni inte grejen är ni blinda. #freethenipple kanske ni mIssade och tjejen är inte 18 så att kast fram hela brösten var nog inte det lämpligaste vilket hon fixade iaf och likes rasade in iaf!   Avsexualisera handlade bild 1 om!   Bild nr 2 om att tjejer inte måste droppa kläderna för att få killar och uppmärksamhet!  Det är olika saker hon tar upp men som folk klipper ihop som dubbelmoral utan att tänka. 

Hon är smartare än många haters trots sina 17 unga år och ni haters kan skrika högt för det ger henne bara mer glöd att kämpa:) 

Big up Zara Larsson! 

  

Bh 39k likes      Leende ca 900 likes. Sne värld. 


2 kommentarer

2 kommentarer till Zara Larsson dubbelmoral

  1. Lisa skriver:

    Men hur längesedan var den leende bilden postad? Hon har mognat sedan dess och ändrat åsikt vilket man helt har rätt att göra. Tänk först skriv sen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *