En sak i taget ja

Inte ta för mycket direkt va det! 

Hur gör jag själv då? Jo jag sållar ut och försöker inte ta saker som inte ör nödvändigt just nu. Bort med allt som inte är ett måste!  Men visst kan det falla in saker oplanerat men oftast har det en tanke i sig, som att hämta nya bilen idag. 

Oj råkade bara köpa bil…. Så har det vart för mig och hittar jag en i Kiruna tex, ja då flyger jag dit! Men denna gång har jag tänkt länge och kollat runt på olika märken med priset och utrustning noga.  Sen är det budgivning på huset nu äntligen och snart ny lägenhet ett år innan nya huset är färdigbyggt och klart för inflyttning. 

En sak i taget ja:) 

Under visningen igår blev det en vända att titta på nya husets område och hundarna fick busa loss fritt tillsammans. Avslutade med indiskt god kryddig mat 🙂 

   

   

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.