Adhdliv och enkla tips. 

Med energin att göra allt direkt, Annars brakar det åt skogen känslan är vanlig.  Men det finns saker att tänka på om man går upp i stress. 

Andas! Och tänk att allt löser sig inte över en natt och måste inte lösas över en natt! 

En sak i taget, tar du för många bollar i luften kan alla bollar fara runt huller om buller och den första viktiga bollen går förlorad i värsta fall.

Va inte alla till lags! Adhd hjärtat säger ja till allt lätt och att inte ställa upp för andra är svårt att låta bli. Ta en extra funderare ibland och tänk på dig själv som prio! Vill du stå till svars för att andra utnyttjar din kraft för att hjälpa, men som kanske själper dig själv på andras bekostnad av ditt snälla hjärta. Försök att alltid tänka på varför du hjälper andra och om det verkligen är värt det. Det är lätt bli utnyttjad om man har adhd då vi sällan säger nej. 

Stäng av allt negativt och va dig själv, lyssna inte på negativa energier utan hitta ett positivt liv i dig själv och umgås med bra människor som tar dig för den du är. 

Våga och lita på dig själv att du kan! Att du visst kan göra det andra säger att du inte kan. Vilka är andra att döma vad du kan eller inte?  Testa och gör saker du verkligen drömmer om och inget kommer gratis, saker går uppför och livet är att kämpa hela tiden, trots att det kan stupa lätt. Ge inte upp utan bestäm dig att du kan!  

Kram

Adhdpappan Jimmy Striger 

   

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Adhdliv och enkla tips. 

 1. Jill skriver:

  Vilka bra tips!
  Att läsa det du skriver är som att vinna
  på lotto (fast det händer ju iofs aldrig ha ha)
  Man får sån JAAAA PRECIS SÅ ÄR DET KÄNSLA
  Trots att man ofta tänker lite i förväg på just dina tips så
  är dom som försvunna när man är i vissa situationer!
  Men tack❤️ för inspiration och nu ska jag skriva ner dom och faktiskt ha dom uppsatta på mitt ställe på väggen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.