#backazara #backakissie

vissa bloggare lyckas trots hat

Först börjar jag med att säga jag inte är feminist  och tycker att den extrema feminismen är för mycket, däremot vill jag ha ett mer jämställt samhälle där alla ska respekteras och framför allt det som sliter hårdast! Utsatta undanknuffade människor i utanförskap som har svårt och rejäla uppförsbackar borde få mer hjälp och enklare hjälp, tänker då tex på många kvinnor i vissa yrken. Bara ett snabbt tänk om det. 

#backazara och jag vill tillägga #backakissie 

Varför?  Jo dessa två unga grymma Entreprenörer och drivande personer kan sin grej och det människor inte fattar är att dom är företagsamma och proffs på sina grejer.  Zara hatar inte män! Hon hatar män i grupp tex som tar sig rätten och tror dom kan behandla kvinnor hur dom vill,  Kissie hatar inte heller Guidetti eller fotbollspelare.  Dom skapar en diskussion, debatt och resultatet av reaktionerna är skrämmande.  Hora, slyna, ska mörda dig, fitta, silocone äckel, feminist luder…… Och Alla hot om hur dom ska hängas mördad etc är för i helvete helt sjukt! Den intressanta är att många och nu talar jag hundratals om inte tusentals skriver från öppna fb sidor vad dom känner.  Vuxna äldre barn och ungdomar sitter helt öppet med dessa hot och kränkningar och lär sina barn hur man ska hata och mobba.  

Skammen vart den? Vad lider ni av?  Ni sitter där med en Cola i handen utan ett liv med framgång och är avundsjuk på deras framgång eller vad?  Sitter ni där med era nära och kära och visar ”Titta vad jag vågar skriva för hot öppet”  och klappar er för bröstet?  Är du förälder och inte ser vad dina barn skriver för sjuka saker är det nog dags vakna och ta ansvar! 

Samhället accepterat tydligen detta med hot och mobbning, helt öppet på nätet och kolla på Alexandra vad hon utsätts för!  Människor är vid hennes dörr för att lämna dödshot!  Och vilket skydd får hon?  Noll för svensk lag är under all kritik! 

Varför lyckas dom?  För att dom vet hur man skapar trafik och ni fattar inte poängen utan tar saker så hårt in i benmärgen att ni tappar förståndet helt. Haters bjuder på inkomster och vem klappar händerna? Inte ni losers iaf.  De må vara tufft och rent av ett helvete läsa alla sjuka påhopp och hot men det finns alltid något gott i det men det har ni hatare inte fattat! 

Är det mer ok gå till attack mot dom bara för dom är tjejer? 

Big upp tjejer, Zara Larsson och Alexandra Nilsson (Kissie) som lyckats med större framgång än många av er haterns.  

   

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida