Ge faan i att lämna era djur i bilen! 

Att det är hysteriskt varmt Kaboom råder det inget tvivel om! 

Va hemma lagom till lunch och käkade för att sedan njuta och vila lite i solen tänkte jag.  Vila i solen? Ja så korkat tänkte jag och skinnet är grillar trots barnens solkräm..   Kollade tempen hemma i skuggan i hörnan på altan som stod på 38 grader och i skuggan där bilen stod, mätte det upp till 41 jävla grader med bilens digitala tempmätare.  Sinnes underbart! 

Ge faan i att lämna era djur i bilarna!!!  Vad är grejen med att ta med sina husdjur i bilarna när ni ska handla?  Såg en bil idag med 4 st rutor på en cm glänt! Timingen på rutorna va så mörka att vi såg iaf en hundskål.  Sprang i djurbutiken och där stod någon och klippte sin hund och förmodligen va det den ägaren sån tur va då annat tydde på det också. Men ta inte me era djur om ni ska stanna handla.  Om vi lider av värmen ute vad gör inte ett djur i en bil i stekhet sol?  Ser jag en hund i bil eller annat levande krossar jag rutan innan jag ringer polisen och tar den smällen med ägarna då!  En ruta går att laga, men ett djur som steks till döds går inte rädda och det går på ett par minuter innan det är över. 

   

Inte mycket glipa till hjälp där inte!

    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *