Test med Fullastad Volvo V70 

Vi lämnade tvärt Skåne och regnet för hemstaden Stockholm! 

Vi ska på bröllop till helgen och orkade inte stressa med en dags körning då barnen är vakna utan tog beslutet eftersom vädret är som det är att köra hem då barnen kan sova i bilen.  Köpte en iPad-hållare och extra laddningskabel så alla kunde hålla sams i baksätet för säkerhetsskull. 

Vi lämnade Falserbo med full tank i nya bilen som även var fullastad och min gps visade 65 mil ganska exat.  Solen sken när vi lämnade vid 19.30 tiden och regnet kom vid Landskrona och stora delar av resan va i just regn och tidvis va det extremt med vatten.  

Testade Volvon rejält nu!  Ny V70 D5 med polestar fick sig en test och satan vad jag är imponerar av funktionerna som den har. Tänker på säkerhetsfunktionerna som fungerar klockrent, brukar normalt aldrig ens köra på farthållare men nu fick bilen arbeta själv rätt mycket och det lilla jag gjorde sköttes via ratten. Ställde in avståndsvarnaren som slog till direkt om den behövde det och att öka hastigheten eller sänka skötte den själv alt genom ett enkelt knappktryck så slog den av.  Behövde aldrig trycka på bromspedalen under resan utan bara vid kisspausen och hemma vid röljuset. Ljuset skötte den själv också då den känner av mötande bilar etc vilket är häftigt och döda-vinkeln-kameran varningen är grym!   Mätaren när jag rullade in på gården visade att den kan köra 40 mil extra utöver det 65 mil vi redan gjort vilket är grymt på en motor med 235hk under huven. 

Skönaste bilen jag ägt iaf och har inget att gnälla på, satt som en kung och det andra satt bra också!  De endel tror är att den är sponsrad men icke jag betalar den själv med min egna lön från arbetet.  Är bara jävligt nöjd då jag letade länge efter en bra säker familjebil som också är kul att äga. 

   

    
    
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.