Träna bort stress

Att träna är allt för välmående! 

Brukar tänka på vilka som är gladast överlag trots att jag själv kan uppfattas som en butter person, trots att jag oftast är en pajas ut i fingerspetsarna.   

Sitta med chipspåsen och film varje kväll och trycka i sig skräp som gör oreda i kroppen eller träna och låta kroppen arbeta sig egendom där man laddar upp med energi och även äter rätt innan och efter träning  med samvete att man gjort kroppen en tjänst. Ingen annan gör jobbet åt dig utan det handlar om att bara gå och göra något som kickar igång kroppen så kommer välmåendet automatiskt.  

Visst vissa kanske tycker det är skit kul äta massa nam nam och dricka vardag men jag tror  inte dom vet hur bra man mår av träning bara. Träningen stärker mig iaf i mycket runt om mig själv.  Den stärker mig med lugn och styrka samt förståelse för mycket annat i livet, den gör mig frisk och jag slipper känsla av hopplöshet. Älskar  att utmana kroppen trots att jag har mycket skador men lär mig lyssna på vad kroppen klarar av då jag gjort många misstag i träningen som jag tagit lärdom av.  Genom träning kan jag unna mig lite gott ibland ibland också. 

Kvällens träning blev lite svett hålla igång motorn och låta kroppen röra sig lätt med inte 100% kraft på säcken. Körde och hjälpte min son upp i boxningsringen med lite teknik och rörelser innan jag sparra några enklare ronder där jag slappnade av rejält och hade mest kul.  

Boostade upp med aminosyror och proteiner EAA från mmsports och avslutat med en riktigt god köttfärssås hemma. 

   

    
    
    
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.