Simon Skölds skönhetstips! 

Nu ska jag gå off mitt egna blogga ämne! 

Bloggen om adhd men som vill tipsa alla herrar om bra saker för håret.  Min vän Simon Sköld skönhetsexperten sa till mig nyligen att jag måste sluta med mitt vax jag har 😉 ok ok men vad ska jag ha då frågade jag och blev tipsad om saltvatten spray.  

Hittade en bra butik inne på Emporia Malmö som hade saltvatten spray Samt wax till och en brutalt grym borste!  Köpte en bortse av vildsvinsborst som gör håret riktigt glansigt och snyggt deluxe!  Så simon tipsade om saltvatten och jag tipsade han om borsten.  Ok 1000kr fattigare men måste inte använda det varje dag, till fest och tex som i morgon då det är bröllop. 

Varför denna borste? Jo för när jag gjorde ett hemligt modelljobb i våras som kommer fram senare då allt e klart hade de en sån borste för mitt hår och alla hårstrån låg perfekt efter att man använde den ihop med en fön.   Så vill man ha en lite beachy look kör sea salt spray med denna borste!  Nu blir det rusa till frisören och klippa mig! 

   

Skönhets tips av Simon Sköld

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *